Son Yazılar

28 Mayıs 2018

QP1000 KART OKUYUCU KULLANMA KLAVUZU

QP 1000 KART OKUYUCU KULLANMA KLAVUZU


Ürün Modeli : QP 1000 ( Proximity Kart )


Üretici :


Ürün Tipi : Kart Okuma Terminali


Ürün Tanımı :
10.000 kullanıcı kapasiteli Makim P 1000 Proximity kart okuyucu, güçlü, sağlam darbelere dayanıklı dış kasası ile dış ortamlara uygun olarak kullanılabilir. Kartlı geçiş ile turnike kapı açma özelliğine sahip röleli okuyucudur.

Wiegand 26 bit arayüz ,uzaktan programlanabilme yandan aydınlatmalı ikaz ışığı dahil olmak üzere birçok ekstra özelliklere sahiptir. 10.000 kullanıcı için 20ms altında okuma hızı olan P 1000 proximity kart okuyucu hızlı çalışma performansına sahiptir.Dahili buzzer özelliği ile gerçekleştirilen her işlemde sesli uyarı verir.
Bu özellikler ile P 1000 ürünü sadece küçük iş yerleri , evler, apartmanlar, site yönetimi için değil, aynı zamanda fabrikalar , depolar, laboratuarlar, bankalar, cezaevleri gibi ticari ve endüstriyel uygulamalar için de geçiş kontrolleri için ideal bir üründür.Makim P 1000 proximity kart okuyucu kayıt tutulması gerektirmeyen her türlü kapı ve noktalarda kullanılmaktadır. Aynı zamanda wiegand 26 çıkışı ile geçiş kontrol paneline bağlanarak , geçiş kontrol sistemine dahil edilebilir.


Klavuz İndirme Bağlantısı: KLAVUZ İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder